Taal, Spelling en Lezen van groep 3 tm 8. (6 tm 12 jaar)

Veel gezinnen met kinderen die niet in Nederland wonen maar thuis wel, of soms juist in steeds mindere mate, jouw moedertaal spreken, krijgen er over het algemeen mee te maken dat het lezen en de Nederlandse spelling voor de kinderen behoorlijk lastig is.

 

Je wilt graag dat ze, met het oog op de toekomst, de Nederlandse taal goed leren lezen en schrijven. Misschien zijn er zelfs al concrete plannen voor de terugkeer naar Nederland? Dan is een Nederlandse basisschool in je eigen buurt voor je kind een logische stap en een fijne plek waar het met de nieuwe buurtgenootjes samen naar toe kan. Of…. al was het alleen maar om oma, opa, de neefjes en nichtjes een Whatsappje in het Nederlands te kunnen sturen.
Deze lessen richten zich op het leren lezen, het leren of het verbeteren van de Nederlandse spelling en het uitbreiden van de woordenschat.
En juist ook alleen dit want je kinderen leren immers ook in de taal van hun huidige school heel veel wat ook in de Nederlandse taal boeken wordt aangeboden.
Afhankelijk van de behoefte, het niveau en de leeftijd van het kind wordt gekozen voor een lees/ taal en spellingmethode.

Voordelen:

  • Frequentie van de lessen in overleg.
  • Alleen lessen in wat noodzakelijk is om Nederlands te kunnen schrijven en lezen.

  • Individueel gericht.

  • Digitaal oefenmateriaal (Muiswerk)

  • Niveau bepaling tijdens gratis intake.

  • Bemiddeling met de toekomstige Nederlandse basisschool.

  • Geen jaarcontract. Facturering per 10 lessen.

€ 395,- voor 10 lessen van +/- 30 minuten. Exclusief boeken en abonnement online oefenmateriaal. Muiswerk € 50,- per jaar.
Ook lessen van 1 uur mogelijk.

Contactformulier

Ja ik wil een gesprek en intake met ‘Jufsien’